Keld Broksø

Keld Broksø er forfatter, journalist og kommunikationsrådgiver. Han har arbejdet for mange medier som fastansat og freelancer, herunder Politiken, Morgenavisen Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad, Danmarks Radio, Information, Berlingske Tidende, Børsen, Rapidus.se og mange flere. Andre opgaver har været som projektleder for Børsen-konferencer, og som ordstyrer og som rådgiver for virksomheder. 

I efteråret 2018 lægges sidste hånd på romanen "Fjendespor", som fik et afsæt med de første 20 kapitler i Berlin i februar 2018, hvor Jyllands-Postens Fond kvit og frit stillede deres kunsternerlejlighed til rådighed som skriveværksted. Det bliver en heftig historie om albanske klankrige, hvidvask, EU-svindel og mord ud over Europa med kriminalbetjenten fra Sydhavnen i København, Stefan Kushova Andersen (genganger fra "Koldfronter"), i en nøglerolle. Altsammen med afsæt i virkelige begivenheder.

Keld Broksøs roman fra 2017, Koldfronter, er en ”koldkrigsroman nouveau”, hvor kulissen er en voksende konflikt mellem Rusland og NATO-landene, mens små mennesker fanges i et stort, giftigt spil på tværs af Europa.

Foredrag om Koldfronter kan bookes på keld@kb-kommunikation.dk

Keld Blom, formand for Hvidovre Kulturråd, som 09.11.2017 kl. 19-21 arrangerede bogforedrag i Frihedens Idrætscenter, udtaler:

"Keld Broksø holdt et foredrag om "Koldfronter" og DEN NYE KOLDE KRIG I EUROPA, et spændende og fortsat aktuelt emne at forholde sig til. Keld har ikke kun skrevet sin thriller, men været på stederne, hvor slaget har stået, og sat sig grundigt ind i magtspillet som det er nu, og truslerne fra Rusland. Foredraget kan anbefales til alle, der har interesse for det historiske og det kommende trusselsbillede. Se foredraget og læs bogen KOLDFRONTER."

Øvrig virksomhed er beskrevet på www.kb-kommunikation.dk

Andre spændingsromaner af Keld Broksø:

Missilhotellet (2014), Skriveforlaget. Se også www.missilhotellet.dk samt YouTube-video. Findes som print-, lyd- og e-bog. Bogen har fokus på en hjælpearbejder i Afghanistan, hvor hans velmente indsats går grueligt galt mellem amerikanske og iranske interesser. Bogen er skrevet med inspiration fra en snes rejser i Afghanistan.

Pengemuren (2011), Skriveforlaget. Se også www.pengemuren.dk samt YouTube-video. Findes som print- og e-bog. Skildrer den danske olietekniker Harrys drama mellem norske og kaukasiske olieinteresser.  

Rovdrift (1999), Forlaget Forum. Findes som print-, lyd- og e-bog. Tema: biologiske våben.

Vraggods (1998), Forlaget Forum. Findes som print-, lyd- og e-bog. Tema: atomsmugling.

Keld Broksø ved militærparade for 20 året for Nagorno Karabakhs selvstændighed i den autonome, armenske enklave midt i Aserbajdsjan.

Metal rock pubben Blackland i Berlin, der er ramme om centrale begivenheder i Koldfronter!