Keld Broksø

er forfatter, journalist og kommunikationsrådgiver.

Keld Broksø har arbejdet for en række medier både som fastansat og freelancer, herunder Politiken, Morgenavisen Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad, Danmarks Radio, Information, Berlingske Tidende, Børsen, Rapidus.se og mange flere. Andre opgaver har været som projektleder for Børsen-konferencer, og som ordstyrer og som rådgiver for virksomheder.

Keld Broksøs nye roman fra 2017, Koldfronter, er et bud på en ”koldkrigsroman nouveau”, hvor kulissen er en voksende konflikt mellem Rusland og NATO-landene, mens små mennesker fanges i uventede hovedroller i et stort og giftigt spil på tværs af Europa.

Foredrag om Koldfronter kan bookes på keld@kb-kommunikation.dk

Øvrig virksomhed er beskrevet på www.kb-kommunikation.dk

Andre spændingsromaner af Keld Broksø:

Missilhotellet (2014), Skriveforlaget. Se også www.missilhotellet.dk samt YouTube-video. Findes som print-, lyd- og e-bog. Bogen har fokus på en hjælpearbejder i Afghanistan, hvor hans velmente indsats går grueligt galt mellem amerikanske og iranske interesser.

Pengemuren (2011), Skriveforlaget. Se også www.pengemuren.dk samt YouTube-video. Findes som print- og e-bog. Skildrer den danske olietekniker Harrys drama mellem norske og kaukasiske olieinteresser.  

Rovdrift (1999), Forlaget Forum. Findes som print-, lyd- og e-bog. Tema: biologiske våben.

Vraggods (1998), Forlaget Forum. Findes som print-, lyd- og e-bog. Tema: atomsmugling.

Keld Broksø ved militærparade for 20 året for Nagorno Karabakhs selvstændighed i den autonome, armenske enklave midt i Aserbajdsjan.

Metal rock pubben Blackland i Berlin, der er ramme om centrale begivenheder i Koldfronter!